1ος Διεθνής Διαγωνισμός Συγγραφής & Δημιουργικής Έκφρασης για παιδιά και εφήβους

«Τα Παιδιά...Μπροστά»

από τις Εκδόσεις Λόγου Χάριν

20 Φεβρουαρίου 2023 - 20 Νοεμβρίου 2023

Υπό την Αιγίδα:

του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών, της UNESCO Πειραιώς και Νήσων & της International Action Art.

Με αφορμή τα βιβλία της σειράς «Τα Δημώδη» -το παραμύθι και το θεατρικό έργο «Ντίλι Ντίλι» της Πελαγίας Θεοχάρη- εμπνευσμένα από το ομώνυμο δημοτικό μας τραγούδι, οι Εκδόσεις Λόγου Χάριν διοργανώνουν τον πρώτο διαγωνισμό συγγραφής και δημιουργικής έκφρασης για παιδιά και εφήβους από 6 εώς και 18 ετών.

Γράψτε και δημιουργείστε με όλη σας την καρδιά, γίνετε συγγραφείς, ποιητές, ζωγράφοι και δείτε το έργο σας να γίνεται βιβλίο και audio book! Το βιβλίο θα μεταφραστεί σε τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα για όλους τους νικητές!

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά και οι έφηβοι, με τις ευκολίες, τις δυσκολίες, τις ιδιομορφίες και τις ειδικές ικανότητές τους !

Το μόνο που μετράει είναι η φαντασία!

Τίτλος:

«Τα Παιδιά ...Μπροστά!»

(γιατί αν σωθούνε τα παιδιά, έχουμε ελπίδες)

Ηλικίες:

Στο μαγικό μας αυτό ταξίδι μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και έφηβοι από 6 ως 18 χρονών.

Θέμα:

Ποιήματα, παραμύθια, ιστορίες και ζωγραφική εμπνευσμένα από τον πλούτο της λαϊκής παράδοσης.

Συμμετοχές:

Δεχόμαστε συμμετοχές:

 • από τις 20 Φεβρουαρίου του 2023, την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας ως τις 20 Νοεμβρίου 2023, την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού
 • παιδιών και εφήβων από 5 ως 18 ετών
 • από όλον τον κόσμο (αλλά μόνο στην ελληνική γλώσσα για τα κείμενα)
 • πρωτότυπων, αυθεντικών κειμένων που δεν έχουν δημοσιευτεί

Διευκρινήσεις - Οδηγίες για τους μικρούς δημιουργούς:

• Έχετε εννέα μήνες. Όσους κάνει κι ένα σποράκι για να γίνει μωρό μέσα στην κοιλιά της μάνας του και να γεννηθεί.

• Ας γεννηθεί λοιπόν κι από σας, ένα παραμύθι, μια ιστορία, ένα ποίημα, μια ζωγραφιά ή ένα σχέδιο, ότι προτιμάτε.

• Ανακαλύψτε την λαϊκή μας παράδοση, έναν κόσμο αρχαίο και μυστηριώδη, γεμάτο μαγεία, περιπέτεια, και σοφία, που λαχταράει να βγει από τη φυλακή της λησμονιάς.

• Φέρτε την, στον δικό σας σύγχρονο κόσμο, ενώστε την με την φαντασία σας, με τις δικές σας ιδέες και εμπειρίες, με τους δικούς σας φόβους, τις ελπίδες σας, τα όνειρά σας, τις αναμνήσεις σας, κάντε την να ανθίσει, με εκείνο τον μοναδικό τρόπο που μόνο τα παιδιά κι οι έφηβοι ξέρουν.

Για να ανοίξετε το μαγικό μπαούλο της παράδοσης και να βρείτε εκεί μέσα τους θησαυρούς της, εμπνευστείτε από:

 • τα παραμύθια και τις διηγήσεις των παππούδων και των γιαγιάδων σας
 • παιχνίδια, κόμικς, videogames, Tik Tok
 • παραστάσεις, βιβλία, τραγούδια, ζωγραφιές
 • μουσεία, πινακοθήκες, έργα της λαϊκής τέχνης στο σπίτι σας και σε άλλα σπίτια, στο χωριό ή στην πόλη απ' όπου κατάγεστε
 • μύθους που έχετε διαβάσει ή δει σε ταινίες και σειρές αλλά και
 • την πραγματικότητα, καθημερινές εμπειρίες, όνειρα και περιστατικά της ζωής σας.

Στο μαγικό μας αυτό ταξίδι μπορούν να συμμετέχουν παιδιά και έφηβοι από 6 ως 18 χρονών

Τι λέτε, ξεκινάμε;

Βουτήξτε στην παράδοση, σε ότι σας αρέσει και σας ευχαριστεί, μόνοι σας ή με παρέα και η περιπέτεια ξεκινά!

Βρείτε την ομάδα σας:

 • Α ομάδα: 5-10 χρονών (θα βραβευτούν τέσσερα λογοτεχνικά έργα και τέσσερις ζωγραφιές)
 • Β ομάδα: 11-14 χρονών (θα βραβευτούν τρία λογοτεχνικά έργα και τρείς ζωγραφιές)
 • Γ ομάδα: 15-18 χρονών (θα βραβευτούν τρία λογοτεχνικά έργα και τρείς ζωγραφιές)
 • Συνολικά θα βραβευτούν δέκα (10) λογοτεχνικά έργα και δέκα (10) ζωγραφιές.

Μέγεθος έργου:

Για τα κείμενα: Χίλιες και μία, λέξεις. Ούτε λέξη παραπάνω.

Για τις ζωγραφιές: Χαρτί ή χαρτόνι σε μέγεθος Α4.

Μορφή:

Για τα κείμενα: Χρησιμοποιείστε την γραμματοσειρά Arial, μέγεθος 12 και αρχείο pdf.

Για τις ζωγραφιές: Χρησιμοποιείστε ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, στυλό, κηρομπογιές, νερομπογιές ή ότι άλλο βάζει ο νους σας.

Αποστολή:

Βρείτε ένα ψευδώνυμο και συνδυάστε το με έναν αριθμό, την ηλικία σας. Η επιτροπή θα επιλέξει τα έργα των νικητών χωρίς να ξέρει ποιοι είναι. Για παράδειγμα: Θαλασσεβάχ8.

Τα κείμενα θα αποστέλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Οι ζωγραφιές αποκλειστικά με απλό ταχυδρομείο και δεν επιστρέφονται.

Για τα κείμενα:

 • Φτιάξτε ένα αρχείο με το κείμενό σας και τον τίτλο του. Ο τίτλος θα είναι και το όνομα του αρχείου. Θυμηθείτε να γράψτε κάτω από το κείμενο το ψευδώνυμο που επιλέξατε.
 • Βγάλτε τις μάσκες και αποκαλύψτε μας σε ένα δεύτερο, ξεχωριστό αρχείο, το όνομα και το επίθετο σας, την τάξη που πηγαίνετε, το θέμα με το οποίο έχετε λάβει μέρος, τον τίτλο του έργου, την διεύθυνση σας, το ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα, το e-mail του κηδεμόνα, το τηλέφωνο του κηδεμόνα αλλά και ό,τι άλλο θέλετε να μας πείτε, για σας. Αν πρόκειται για συλλογική συμμετοχή μην ξεχάσετε μαζί με το ψευδώνυμο να αναφέρετε το όνομα σχολείου, την τάξη, το τμήμα, το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, το e-mail του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, το e-mail του σχολείου καθώς και το τηλέφωνο του σχολείου.
 • Στείλτε μας αποκλειστικά ηλεκτρονικά και τα δυο αρχεία στο ίδιο email στην διεύθυνση: charinlogou@gmail.com με θέμα: Για τον διαγωνισμό «Τα Παιδιά Μπροστά».

Για τις ζωγραφιές:

 • Βάζετε σε έναν φάκελο Α4 το έργο σας στο οποίο έχετε γράψει στο πίσω μέρος του τον τίτλο και το ψευδώνυμό σας.
 • Βγάλτε τις μάσκες και αποκαλύψτε μας σε ένα δεύτερο, ξεχωριστό αρχείο, το όνομα και το επίθετο σας, την τάξη που πηγαίνετε, το θέμα με το οποίο έχετε λάβει μέρος, τον τίτλο του έργου, την τεχνοτροπία, την διεύθυνσή σας, το ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα, το e-mail του κηδεμόνα, το τηλέφωνο του κηδεμόνα και ο,τι άλλο θέλετε να μας πείτε, για σας. Αν πρόκειται για συλλογική συμμετοχή μην ξεχάσετε μαζί με το ψευδώνυμο να αναφέρετε το όνομα σχολείου, την τάξη, το τμήμα, το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, το e-mail του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, το e-mail του σχολείου καθώς και το τηλέφωνο του σχολείου.

Τοποθετήστε και τους δύο φακέλους σε έναν μεγαλύτερο. Καλό είναι να τοποθετήσετε μέσα στον μεγαλύτερο φάκελο ένα σκληρό χαρτόνι για να μην τσαλακωθεί το έργο σας.

Στείλτε τον αποκλειστικά με απλό ταχυδρομείο με καταληκτική ημερομηνία 20 Νοεμβρίου 2023 στην διεύθυνση: Εκδόσεις Λόγου Χάριν, Για τον διαγωνισμό «Τα Παιδιά Μπροστά», υπόψιν Πελαγίας Θεοχάρη, Σοφοκλέους 4, 15232 Χαλάνδρι.

Κριτική επιτροπή:

Η κριτική επιτροπή για τα κείμενα απαρτίζεται από τον συγγραφέα και επικεφαλής της θεατρικής ομάδας της Unesco Πειραιώς και Νήσων Βασίλη Τραϊφόρο και μια εκλεκτή ομάδα συγγραφέων, δημιουργών, φιλολόγων και εκπαιδευτικών που ασχολούνται με την παιδική και εφηβική τέχνη και λογοτεχνία. Επικεφαλής της κριτικής επιτροπής για τις ζωγραφιές είναι η εικαστικός Σοφία Μπόμπολη και αξιόλογοι εικαστικοί, απόφοιτοι Σχολής Καλών Τεχνών και ενεργοί εκπαιδευτικοί στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια ή ιδιωτική εκπαίδευση. Τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν μετά την καταληκτική ημερομηνία του διαγωνισμού.

Έπαθλο:

Τα έργα που θα βραβευθούν θα συμπεριληφθούν σε μια ανθολογία, η οποία θα εκδοθεί αποκλειστικά με έξοδα των Εκδόσεων "Λόγου Χάριν". Τα βραβευμένα κείμενα θα μεταφραστούν σε τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα, μεταφερθούν στην γραφή Braille και σε μια δεύτερη φάση θα μετατραπούν και σε audio books. Τα έργα τέχνης, τα οποία θα επιλέξει η επιτροπή θα συμμετέχουν σε οργανωμένες εκθέσεις ζωγραφικής και διαδραστικές εκδηλώσεις για όλες τις αισθήσεις.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί σε εκπαιδευτήρια, σχολεία και παιδικές λέσχες με τη συνοδεία διαφόρων δράσεων και αλληλοδιαδράσεων που θα γεννηθούν μέσα από τα έργα σας.

Όλοι οι συμμετέχοντες (μαθητές και εκπαιδευτικοί) θα λάβουν μια βεβαίωση συμμετοχής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ο κάθε νικητής θα λάβει σαν δώρο ένα αντίτυπο της ανθολογίας και ένα τιμητικό δίπλωμα.

Τα κέρδη του βιβλίου -εάν υπάρξουν- θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σωματείο της επιλογής μας που ασχολείται με παιδιά και εφήβους και θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Τα ονόματα των νικητών και οι ιστορίες τους θα αναρτηθούν στον ιστότοπο και στα social media των εκδόσεων Λόγου Χάριν.

Πληροφορίες:

Μπορείτε να βρείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό, τις ηλικιακές ομάδες, τους όρους συμμετοχής, την κριτική επιτροπή αλλά και τα δώρα των νικητών στην ιστοσελίδα των Εκδόσεων "Λόγου Χάριν", από τις 15 Ιανουαρίου 2023.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να λάβουμε τις δημιουργίες σας!!!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές τόσο ομαδικές όσο και ατομικές συμμετοχές:

Α΄ Συλλογικές συμμετοχές

 • το τμήμα ενός σχολείου
 • η τάξη ενός σχολείου
 • ομάδες μαθητών από διαφορετικά τμήματα αλλά από την ίδια τάξη

Β΄ Ατομικές συμμετοχές

 • ένα παιδί ή έφηβος ανεξαρτήτως φύλλου

2. Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα κείμενα και απλού ταχυδρομείου για τις ζωγραφιές έως και τις 20 Νοεμβρίου 2023.

3. Τα κείμενα θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη έκταση. Ειδικότερα, θα πρέπει να είναι έως 1.001 λέξεις ανεξάρτητα από την ηλικιακή ομάδα. Οι ζωγραφιές σε μέγεθος Α4 με οποιαδήποτε τεχνοτροπία. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με ένα έργο του σε όλα τα είδη. Τα έργα δεν επιστρέφονται.

4. Συγκεκριμένα τα κείμενά σας και τις δημιουργίες σας μπορείτε να τα στείλετε το αργότερο έως τις 20/11/2023 ως εξής:

Βρείτε ένα ψευδώνυμο και συνδυάστε το με έναν αριθμό, την ηλικία σας. Η επιτροπή θα επιλέξει τα έργα των νικητών χωρίς να ξέρει ποιοι είναι. Για παράδειγμα: Θαλασσεβάχ8.

Τα κείμενα θα αποστέλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Οι ζωγραφιές αποκλειστικά με απλό ταχυδρομείο και δεν επιστρέφονται.

Για τα κείμενα:

 • Φτιάξτε ένα αρχείο με το κείμενό σας και τον τίτλο του. Ο τίτλος θα είναι και το όνομα του αρχείου. Θυμηθείτε να γράψτε κάτω από το κείμενο το ψευδώνυμο που επιλέξατε.
 • Αποκαλύψτε μας σε ένα δεύτερο, ξεχωριστό αρχείο, το όνομα και το επίθετο σας, την τάξη που πηγαίνετε, το θέμα με το οποίο έχετε λάβει μέρος, τον τίτλο του έργου, την διεύθυνση σας, το ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα, το e-mail του κηδεμόνα, το τηλέφωνο του κηδεμόνα αλλά και ο,τι άλλο θέλετε να μας πείτε, για σας. Αν πρόκειται για συλλογική συμμετοχή μην ξεχάσετε μαζί με το ψευδώνυμο να αναφέρετε το όνομα σχολείου, την τάξη, το τμήμα, το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, το e-mail του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, το e-mail του σχολείου καθώς και το τηλέφωνο του σχολείου.
 • Θα πρέπει για κάθε συμμετοχή να είναι συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη και η παρακάτω φόρμα συναίνεσης του κηδεμόνα του κάθε παιδιού
 • Στείλτε μας αποκλειστικά ηλεκτρονικά και τα δυο αρχεία στο ίδιο email στην διεύθυνση: charinlogou@gmail.com με θέμα: Για τον διαγωνισμό «Τα Παιδιά Μπροστά».

Φόρμα Συναίνεσης Κηδεμόνα για συμμετοχή στο διαγωνισμό

Για τις ζωγραφιές:

 • Βάζετε σε έναν φάκελο Α4 το έργο σας στο οποίο έχετε γράψει στο πίσω μέρος του τον τίτλο και το ψευδώνυμό σας.
 • Βγάλτε τις μάσκες και αποκαλύψτε μας σε ένα δεύτερο, ξεχωριστό αρχείο, το όνομα και το επίθετο σας, την τάξη που πηγαίνετε, το θέμα με το οποίο έχετε λάβει μέρος, τον τίτλο του έργου, την τεχνοτροπία, την διεύθυνσή σας, το ονοματεπώνυμο του κηδεμόνα, το e-mail του κηδεμόνα, το τηλέφωνο του κηδεμόνα και ο,τι άλλο θέλετε να μας πείτε, για σας. Αν πρόκειται για συλλογική συμμετοχή μην ξεχάσετε μαζί με το ψευδώνυμο να αναφέρετε το όνομα σχολείου, την τάξη, το τμήμα, το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, το e-mail του υπεύθυνου εκπαιδευτικού, το e-mail του σχολείου καθώς και το τηλέφωνο του σχολείου.
 • Τοποθετήστε και τους δύο φακέλους σε έναν μεγαλύτερο. Καλό είναι να τοποθετήσετε μέσα στον μεγαλύτερο φάκελο ένα σκληρό χαρτόνι για να μην τσαλακωθεί το έργο σας.
 • Στείλτε τον αποκλειστικά με απλό ταχυδρομείο με καταληκτική ημερομηνία 20 Νοεμβρίου 2023 στην διεύθυνση: Εκδόσεις Λόγου Χάριν, Για τον διαγωνισμό «Τα Παιδιά Μπροστά», υπόψιν Πελαγίας Θεοχάρη, Σοφοκλέους 4, 15232 Χαλάνδρι.

5. Με την αποστολή της ιστορίας και εν γένει των δημιουργημάτων του ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση και εκχωρεί στις εκδόσεις Λόγου Χάριν το αποκλειστικό δικαίωμα για δημοσίευση της ιστορίας του στον ιστότοπό του αλλά και της εκτύπωσης και ηχογράφησης του έργου σε περίπτωση πρόκρισής του. Τα έργα που θα κατατεθούν θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και να μην έχουν υποβληθεί σε άλλους διαγωνισμούς.

6. Οι εκδόσεις Λόγου Χάριν με τη βοήθεια των επιτροπών αξιολόγησης θα εξετάσουν προσεκτικά τα έργα των συμμετεχόντων και θα αναδείξουν τα δέκα (10) καλύτερα κείμενα και τις δέκα (10) καλύτερες ζωγραφιές.

7. Οι είκοσι (20) νικητές/τριες θα λάβουν ως δώρο ένα αντίτυπο της ανθολογίας, η οποία θα συμπεριλαμβάνει τα έργα που θα βραβευθούν και η οποία θα εκδοθεί αποκλειστικά με έξοδα των Εκδόσεων "Λόγου Χάριν". Τα κείμενα θα μεταφραστούν σε τουλάχιστον μια ξένη γλώσσα.θα μεταφερθούν στην γραφή Braille και θα γίνουν σε μια δεύτερη φάση audio books. Τα έργα τέχνης θα συμμετέχουν σε οργανωμένες εκθέσεις ζωγραφικής και διαδραστικές εκδηλώσεις για όλες τις αισθήσεις.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί σε εκπαιδευτήρια, σχολεία και παιδικές λέσχες με τη συνοδεία διαφόρων δράσεων και αλληλοδιαδράσεων που θα γεννηθούν μέσα από τα έργα σας.

Όλοι οι συμμετέχοντες (μαθητές και εκπαιδευτικοί) θα λάβουν μια βεβαίωση συμμετοχής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Τα κέρδη του βιβλίου -εάν υπάρξουν- θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σωματείο της επιλογής μας που ασχολείται με παιδιά και εφήβους και θα ανακοινωθεί ταυτόχρονα με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Τα ονόματα των νικητών και οι ιστορίες τους θα αναρτηθούν στον ιστότοπο και στα social media των εκδόσεων Λόγου Χάριν.

8. Τα ονόματα των είκοσι (20) νικητών/τριών θα ανακοινωθούν το 2024 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί έγκαιρα στον ιστότοπο των εκδόσεων Λόγου Χάριν. Τα ονόματά τους καθώς και οι δημιουργίες τους θα αναρτηθούν επίσης στον ιστότοπο των εκδόσεων Λόγου Χάριν, ενώ οι νικητές/τριες θα ειδοποιηθούν και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

9. Από τον διαγωνισμό αποκλείονται όλοι οι εργαζόμενοι των εκδόσεων Λόγου Χάριν καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

10. Σε περίπτωση που κάποιος από τους νικητές δεν αποδεχτεί το δώρο που του αντιστοιχεί, αυτό μεταφέρεται στον πρώτο επιλαχόντα και ούτω καθεξής. Το δώρο δεν μεταβιβάζεται επίσης σε άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο του νικητή.

11. Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τους όρους του διαγωνισμού ή να μεταθέσουν την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης κατά την κρίση τους.

12. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου τους, όπως ενδεικτικά αναφέρονται: προσβολή από ιούς υπολογιστών, παράνομη ενέργεια ή επέμβαση, απάτη, τεχνικά προβλήματα, επηρεάζεται προσωρινώς η ομαλή εξέλιξη του διαγωνισμού.

13. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων.

14. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η τελετή απονομής των βραβείων θα γίνουν κατά το σχολικό έτος 2024 - 2025 σε εκδηλώσεις ειδικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη δράση. Η ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αργότερα.

15. Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους επεξεργασίας δεδομένων και τους όρους του διαγωνισμού.

16. Συμφωνώ να λαμβάνω ηλεκτρονικές ενημερώσεις από τις εκδόσεις Λόγου Χάριν σε σχέση με την εξέλιξη του διαγωνισμού και τα αποτελέσματά του.

17. Συμφωνώ να λαμβάνω τηλεφωνικές κλήσεις από τις εκδόσεις Λόγου Χάριν σε σχέση με τα αποτελέσματά του διαγωνισμού.

Όροι επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

1. Οι εκδόσεις Λόγου Χάριν επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με σεβασμό προς τις ρυθμίσεις του Κανονισμού (General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679) και της σχετικής ελληνικής νομοθεσίας, και λαμβάνουν όλα τα αναγκαία και κατάλληλα μέτρα για την προστασία τους.

2. Ο εκδοτικός οίκος Λόγου Χάριν είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η ενημέρωση του κοινού για τα νέα βιβλία, τις προσφορές, τη διενέργεια και διεξαγωγή διαγωνισμών, κληρώσεων, καθώς και για τις εκδηλώσεις ή άλλες δράσεις που σχετίζονται με το βιβλίο και τις δραστηριότητες των εκδόσεων Λόγου Χάριν.

3. Τα δεδομένα που συλλέγονται εφόσον επιλεχθεί το πεδίο της συναίνεσης, είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) με σκοπό την αποστολή ενημερώσεων και μηνυμάτων που αφορούν προωθητικές ενέργειες, καθώς και το ονοματεπώνυμο για λόγους προσωποποιημένης ενημέρωσης, το τηλέφωνο επικοινωνίας για την αποστολή ενημερωτικού υλικού μέσω SMS ή Viber και ο νομός διαμονής για ενημέρωση σχετικά με εκδηλώσεις αναλόγως με τον τόπο κατοικίας.

4. Τα δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο για τους προαναφερόμενους σκοπούς και διαβιβάζονται σε τρίτους μόνο στο πλαίσιο της υποστήριξης των πλατφορμών τήρησης των δεδομένων των εκδόσεων Λόγου Χάριν.

5. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συγκατάθεσή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο charinlogou@gmail.com για τις εκδόσεις Λόγου Χάριν.

6. Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να επικοινωνήσετε με τις εκδόσεις Λόγου Χάριν στο e-mail: charinlogou@gmail.com για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (πρόσβαση, ενημέρωση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή και διαγραφή των δεδομένων σας) και τη διατύπωση αιτημάτων και τυχόν παραπόνων.

7. Επίσης, εάν το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να διατυπώσετε κάποιο παράπονο.

Ευχαριστούμε το δικηγόρο κο Δημήτρη Κουμπάρο για τη νομική υποστήριξη.